Motto: místo květin přivezte domů jarní kilometry

Milí přátelé, cyklisté či cyklistky,

cyklistický klub KPO vás opět nenechává v klidu a zve vás první jarní neděli do sedel vašich bicyklů na vyjížďku krajinou probouzející se do jara

První jarní 2008 - povodím tří řek

mapa

    Tato cyklistická vyjížďka je pro všechny cyklistické medvědy, vylézající ze zimních brlohů, bez rozdílu výkonnosti. Je míněna jako pohodový celodenní výlet, který má kromě svalů zaměstnat i vaší mysl, neboť je též orientačním oříškem.

    Start je v sobotu 22. března 2008 v 9:30 hod. od nádraží ČD v Praze - Radotíně, předpokládaný návrat zpět do Radotína je mezi 16:00 - 17:00 hod.

    Trasa vede převážně po méně frekventovaných vedlejších silnicích a ačkoli je to trasa pro milovníky silniční cyklistiky, je sjízdná na všech druzích kol. Je vedena povodím tří řek - Sázavy, Vltavy a Berounky, což dává možnost vychutnat si mnohá stoupání od řeky vzhůru do středočeské planiny a opět sjezdy dolů k řekám. Romantikům dopřeje plnými doušky vdechovat vůni tajících sněhů, kterou přináší vody těchto toků:

Radotín - Zbraslav - Točná - Dolní Břežany - Libeř - Sulice - Želivec - Nová Hospoda - Kamenice - Čakovice - Týnec nad Sázavou - Podělusy - Chleby - Netvořice - Kamenný Přívoz - Krňany - Teletín - Vysoký Újezd - Blaženice - Jablonná n. Vltavou (oběd) - Bělice - Živohošťský most - Chotilsko - Korkyně - Sudovice - Nový Knín - Malá Hraštice - Nová Ves pod Pleší - Mníšek pod Brdy - Řevnice - Lety - Dobřichovice - Karlík - Karlické údolí - Kuchař - Kuchařík - Třebotov - Radotín.

    Délka trasy je 125 km, převýšení 1 800 metrů, rozpisy a mapy budou k dispozici na startu. Všichni jedou na vlastní nebezpečí!

    Na vaši účast se těší a případné další informace podá

    Jirka Sladký
    kpo@kpo.cz
    tel. 602 686 969

NAVRCHOLU.cz