Motto: kopce, vítr a déšť jsou kořením cyklistiky

Cyklisté, kamarádi,
klub KPO vás svolává na akci

 SODA I

detailní itinerář ve formátu MS Word ke stažení (40 kB)

    určenou pro všechny z vás, kteří se po zimě chtějí poprat nejen sami se sebou, ale především s téměř 140 kilometry v brdských kopcích. Nejedná se o závod, nýbrž o celodenní vyjížďku pro ty, kteří se rádi "příjemně potrápí" a chtějí si dokázat, že ani po zimě neztratili nic ze své formy.

    Start je v sobotu 20. dubna 2002 v 9:00 hod. od nádraží ČD v Praze - Radotíně, předpokládaný návrat zpět do Radotína mezi 17:00 - 18:00 hod.

    Trasa je situována po málo frekventovaných silnicích vedlejší třídy. Ačkoliv je určena především pro silniční kola, uspokojí jistě i cyklisty na kolech trekkingových či horských:

Radotín - Lochkov - Slivenec - Ořech - Chýnice - Kuchař - Vysoký Újezd - (sjezd na Loděnice) - Bubovice - Srbsko - Tetín - Beroun - Koledník - Tobolka - Korno - Karlštejn - Hlásná Třebáň - Mořina - Kozolupy - Trněný Újezd - Kuchař (oběd) - Dolní Roblín - Karlík - Dobřichovice - Lety - Řevnice - Řitka - Čísovice - Bratřímov - Bojanovice - Hvozdnice - Sloup - Davle - Chlomek - Petrov - Zahořany - Okrouhlo - Zvole - Ohrobec - Dolní Břežany - Točná - Zbraslav - Zbraslav Báně - Radotín.

    Jak je vidět, čeká nás několik "lahůdek" - znalci jistě ocení stoupání na Bubovice, proslulý Koledník, výjezd na Mořinu či vyhlášené Řevnice. Přibližně v polovině trasy je naplánována zastávka na společný oběd v Kuchaři u místního stánku s občerstvením (párek, sekaná, sušenky, pivo, limo…).

   Ti, kteří si po zimě na celou trať netroufají, se mohou v Kuchaři odpojit. Únikových bodů je na trati více (Srbsko, Hlásná Třebáň, Davle). Podrobný itinerář obdrží účastníci na startu, všichni jedou na vlastní nebezpečí!

    Na vaši účast se těší a případné další informace podá

    Jirka Sladký
    kpo@kpo.cz
    tel. 0602-68 69 69