Motto: probuďte se, jaro je za dveřmi!

Vážení cyklisté, přátelé, kamarádi,

cyklistický klub KPO vás svolává na začátku právě začínající sezóny na společnou vyjížďku

   Radotín-Křivoklát-Radotín

    určenou pro všechny, kteří si po zimě chtějí protáhnout svá líná těla a probudit se z dlouhého zimního spánku. Nejedná se o závod, nýbrž o celodenní pohodový výlet.

    Start je v sobotu 17. března 2001 v 9:00 hod. od nádraží ČD v Praze - Radotíně, předpokládaný návrat zpět do Radotína je mezi 16:00 - 17:00 hod.

    Trasa vede převážně po málo frekventovaných vedlejších silnicích. Ačkoliv je určena především pro silniční kola, uspokojí jistě i cyklisty na kolech trekkingových či horských. Je situována na západ od Prahy, do okolí hradu Křivoklát:

Radotín - Třebotov - Kuchařík - Kuchař - Vysoký Újezd - Loděnice - Chrustenice - Malé Přílepy - Železná - Chýňava - Běleč - Luby - Sýkořice - Zbečno - Křivoklát - Týřovice - Skryje - Křižovatky - Kublov - Svatá - Beroun - Tetín - Srbsko - Karlštejn - Hlásná Třebáň - Mořina - Kuchař - Kuchařík - Třebotov - Kosoř - Radotín.

    Délka trasy je cca 130 km, převýšení 1850 metrů. Zhruba v polovině je plánovaná zastávka na oběd. Každý cyklista na startu obdrží itinerář. Všichni jedou na vlastní nebezpečí!

    Na vaši účast se těší KPO